L'histoire d'Anthony

Rood goud in uw gin

Het verhaal van Anthony begon in 2011. Aan het einde van zijn studie landbouwtechnologie en -beheer en op slechts 22-jarige leeftijd besloot Anthony zijn eigen bedrijf te beginnen in de productie van de zeldzaamste specerij ter wereld, saffraan, in de provincie Brabant-Wallon. 

Gepassioneerd door deze teelt, nam Anthony zijn partner, Pauline, mee in het avontuur. Met slechts 500 saffraanbollen in het begin, heeft Anthony er nu 20.000. Zijn saffraan, ook bekend als "rood goud" van superieure kwaliteit, heeft hem in staat gesteld een bier te brouwen ("Les quatres pistils") met een unieke en verrassende smaak. Altijd bezig met innovatie en moderniteit, besloot Anthony in 2020 een Saffraan Gin te maken, die in 2021 een medaille won op de internationale wedstrijd in Lyon. Het echtpaar organiseert rondleidingen door hun installaties om de consument te wijzen op de moeilijkheidsgraad van de saffraanteelt.



Hundred Gin
Uitzonderlijke efemere gins